Baanreservering

Digitaal reserveren

Het reserveren van een tennis of padelbaan dient digitaal te gebeuren. Dat moet vooraf door gebruik te maken van de ClubApp.

  • Het is voldoende als één persoon de baan reserveert. Wel dient deze persoon de naam of namen van alle overige spelers op te geven.
  • De speelduur is maximaal 1 uur per bespreking. Wil je nog verder spelen en zijn er geen wachtende spelers, dan kun je eventueel blijven staan tot er een volgende reservering is.
  • Maximaal aantal reserveringen per dag is 2.
  • Maximaal aantal reserveringen per week is 4.
  • Je mag maximaal 4 actieve reserveringen in het systeem hebben staan.
  • Spelers, die verzuimen een baan te reserveren, staan onrechtmatig op de baan en kunnen ten allen tijde door de spelers die dat wel hebben gedaan van de baan worden gestuurd.

Reserveren via de ClubApp werkt als volgt:

  1. Open de Club App en ga naar “Spelen”.
  2. Vervolgens naar “Baan reserveren”, blader naar de juiste datum en klik daar op de baan en tijd van jou keuze. 
  3. Vervolgens geef je op met wie je gaat spelen en bevestig je de reservering. Zorg ervoor dat jouw reservering aansluit op de reservering ervoor, maak geen gaten in het schema.

Heb je een reservering maar ben je alsnog verhinderd? Annuleer je reservering dan tijdig zodat andere leden de baan kunnen reserveren.

De meeste leden gebruiken de Club App al. Jij nog niet? Installeer hem dan snel op je telefoon. Het is zo gebeurd!

Het huren van een padelracket is ook mogelijk. Kosten voor het huren van een racket bedragen € 3,50. Je kunt de rackets vinden in de lockers op de vereniging. En je kunt de rackethuur afrekenen aan de kassa. Ballen zijn alleen te koop in de kantine (maar vaak liggen er nog wel gebruikte ballen in de lockers). Als de kantine niet open is, maakt je het bedrag over op rekeningnummer NL07 RABO 0330 4621 48.

Leg het racket of rackets en eventuele ballen na het padellen a.u.b. netjes terug in de lockers en sluit deze daarna af.

Tennis/padelschoenen zijn verplicht. Maar let op: géén tennisschoenen met zichtbare gravel op de padelbanen. Maak deze dus vooraf grondig schoon a.u.b.


Waar vindt je de club app?

Download de KNLTB ClubApp op je telefoon via de App Store of Play Store.


Waar vindt je je inloggegevens?

Via mail heb je een uitnodiging ontvangen voor het gebruik van de ClubApp (dit kan al een poos geleden zijn). In dit mailtje staat je clubnummer, bondsnummer en de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord in te stellen. Na het aanmaken van een wachtwoord kun je inloggen in de ClubApp.

Kun je de inloggegevens niet vinden? Stuur dan een mailtje naar info@tcsmash.nl om jouw inloggegevens opnieuw te ontvangen.