Baanreservering

Digitaal reserveren

Het reserveren van een baan dient digitaal te gebeuren. Dat kan vooraf en op afstand door gebruik te maken van de ClubApp. Of ter plaatse met behulp van het digitaal afhangbord in de kantine. Reserveer je vooraf via de ClubApp dan dien je bij aankomst je reservering nog te bevestigen op het digitaal afhangbord.

  • Het is voldoende als één persoon de baan reserveert. Wel dient deze persoon de naam of namen van de overige spelers op te geven.
  • De speelduur is maximaal 1 uur per bespreking. Wil je nog verder spelen en zijn er geen wachtende spelers, reserveer dan opnieuw de baan.
  • Spelers, die verzuimen een de baan te reserveren, staan onrechtmatig op de baan en kunnen te allen tijde door de spelers die dat wel hebben gedaan van de baan worden gestuurd.

Op dit moment is, i.v.m. de Corona maatregelen, het vooraf reserveren van een baan via de ClubApp de enige manier om een baan te reserveren. Op de club zelf hoef je tijdelijk niet te bevestigen.

Reserveren via de ClubApp werkt als volgt:

  1. Open de Club App en ga naar “Spelen”.
  2. Vervolgens naar “Baan reserveren” en klik daar op de baan en tijd van jou keuze.
  3. Vervolgens geef je op met wie je gaat spelen en bevestig je de reservering.

Heel veel leden gebruiken de Club App al. Jij nog niet? installeer hem dan snel op je telefoon. Het is zo gebeurd!

Waar vindt je de club app?

Download de KNLTB ClubApp op je telefoon via de App Store of Play Store.

Waar vindt je je inloggegevens?

Via mail heb je een uitnodiging ontvangen voor het gebruik van de ClubApp (dit kan al een poos geleden zijn). In dit mailtje staat je clubnummer, bondsnummer en de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord in te stellen. Na het aanmaken van een wachtwoord kun je inloggen in de ClubApp.

Kun je de inloggegevens niet vinden? Stuur dan een mailtje naar info@tcsmash.nl om jouw inloggegevens opnieuw te ontvangen.