Open toernooi TC Smash 2021

Binnenkort vindt het 40ste De Kroon Open tennistoernooi plaats op de banen van TC Smash. Het toernooi wordt gehouden van 9 t/m 15 augustus. En indien nodig in het voorweekend. Het is het grootste evenement van onze vereniging. We verwelkomen tennissers van heel wat omliggende verenigingen.

Inschrijven is mogelijk in maximaal twee categorieën. De 3, 4 en 5 zijn open. In de speelsterktes 6, 7 en 8 kun je kiezen tussen 15+ en 35+. Je kunt enkelen, dubbelen en/of mixen.

Club App

Het laatste nieuws, activiteiten en nog veel meer vindt je op de Club App. Met deze app op je telefoon blijf je op de hoogte van al het nieuws van onze vereniging. Je kan iemand zoeken om te tennissen, uitslagen en standen van de competitie bekijken en via de app een baan afhangen (reserveren). De ClubApp is eigenlijk onmisbaar geworden voor elk lid van onze vereniging. Je kunt deze gratis downloaden.

Mocht je vragen hebben of hulp nodig hebben, neem dan contact met ons op via de mail info@tcsmash.nl. We helpen je graag verder.