Open toernooi TC Smash 2020

Begin augustus vindt het 39ste De Kroon Open tennistoernooi plaats op de banen van TC Smash in Sint Jansteen. Het toernooi wordt gehouden van 3 t/m 9 augustus. En indien nodig in het voorweekend.

Er wordt gewoon gespeeld om twee gewonnen sets. Maar we plannen extra ruim en het aantal deelnemers is beperkt. Vol=vol. Dus wacht niet te lang met inschrijven.

Inschrijven is mogelijk in maximaal twee categoriën. De 3, 4 en 5 zijn open. In de speelsterktes 6, 7 en 8 kun je kiezen tussen 15+ en 35+. Je kunt enkelen, dubbelen en/of mixen.

Club App

Sinds 2018 zijn we voor de communicatie van nieuws en activiteiten overgestapt naar de Club App. Met deze app op je telefoon blijf je op de hoogte van al het nieuws van onze vereniging. Je kan iemand zoeken om te tennissen, uitslagen en standen van de competitie bekijken en via de app een baan afhangen (reserveren). De ClubApp is eigenlijk onmisbaar geworden voor elk lid van onze vereniging.

Mocht je vragen hebben of hulp nodig hebben, neem dan contact met ons op via de mail info@tcsmash.nl. We helpen je graag verder.