Clubkas campagne - Stem Smash!

Vanaf woensdag 4 april tot en met maandag 16 april is het mogelijk om te stemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne.

Het donatiebudget voor 2018 bedraagt € 180.000,-- wat verdeeld wordt over de deelnemende verenigingen. TC Smash doet ook dit jaar mee en we hopen natuurlijk weer een mooi geldbedrag binnen te halen. Dat bedrag zal worden gebruikt voor de renovatie van de kantine. Maar hiervoor hebben wij wel jullie hulp nodig! De hoogte van het bedrag voor TC Smash wordt namelijk bepaald door het aantal stemmen op onze vereniging.

Je mag meestemmen als je lid bent van de Rabobank Zeeuws-Vlaanderen. Ben je lid dan ontvang je één dezer dagen een persoonlijke stemcode per post. Ieder lid krijgt vijf stemmen om uit te brengen, met een maximum van twee stemmen per club. Hoe meer stemmen er op onze club worden uitgebracht, hoe meer geld we krijgen. Nu stemmen? Ga dan direct naar www.rabobank.nl/zvl.

Ben je wel klant bij de Rabobank Zeeuws-Vlaanderen maar nog geen lid, meld je nu dan snel aan. Dit kan via www.rabobank.nl/zvl door op “De voordelen van het lidmaatschap” te klikken. Het lidmaatschap is gratis en verplicht u tot niets (zie rabobank.nl/leden).

We hopen op jullie steun en op veel stemmen!